Vacatures

Dimitri van Hezik Tandtechniek is altijd op zoek naar talent en gemotiveerde mensen. Klim jij met ons naar de top? Solliciteer dan op de beschikbare vacatures.

Vacatures

Het team

Dentalmind Tandtechniek is in 2003 opgericht en heeft sindsdien een sterk team neergezet. De directie wordt gevoerd door Dimitri van Hezik.

Vacatures

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Geachte patiënt,
Het Coronavirus is nu ook in ons land neergedaald. Zeker nog geen reden voor paniek, maar wij als Tandtechnisch en Tandprothetische praktijk hebben toch besloten om, naast de normale hygiëne protocollen, een aantal eenvoudige maatregelen te treffen.
  • Bij binnenkomst in onze praktijk vragen wij u om uw handen te wassen met zeep en tevens bij het naar binnen gaan voor uw afspraak met alcohol te desinfecteren.
  • Bij binnenkomst in de behandelkamer geven we voor even geen hand meer.
  • Bent u recentelijk in een van de gebieden geweest waar Corona heerst en /of heeft u koorts, of andere symptomen die erop wijzen blijf dan tenminste twee weken thuis en raadpleeg direct uw huisarts
  • Kijk tevens ook op de website van het RIVM voor meer informatie over het coronavirus en vooral om verspreiding zo veel mogelijk tegen te gaan.
Een vriendelijke virusvrije groet,
Uw team van Nela Ramirez Tandprothetiek & Dimitri van Hezik Tandtechniek.