DIMITRI_200x200

Dimitri van Hezik

Dimitri heeft zich gespecialiseerd in porseleintechniek. De nieuwe volkeramische technieken en materialen hebben zijn bijzondere interesse. Hij is gespecialiseerd in werken met het Digital Smile Concept en de vervaardiging van frontrestauraties.

REINEKE_200x200

Reineke van Roon

Reineke is sinds 2006 bij ons werkzaam als porseleintechnicus. Zij is van origine gediplomeerd goudsmid en sinds 1999 werkzaam in de tandtechniek. Reineke is gespecialiseerd in front restauraties.

Geachte patiënt,
Het Coronavirus is nu ook in ons land neergedaald. Zeker nog geen reden voor paniek, maar wij als Tandtechnisch en Tandprothetische praktijk hebben toch besloten om, naast de normale hygiëne protocollen, een aantal eenvoudige maatregelen te treffen.
  • Bij binnenkomst in onze praktijk vragen wij u om uw handen te wassen met zeep en tevens bij het naar binnen gaan voor uw afspraak met alcohol te desinfecteren.
  • Bij binnenkomst in de behandelkamer geven we voor even geen hand meer.
  • Bent u recentelijk in een van de gebieden geweest waar Corona heerst en /of heeft u koorts, of andere symptomen die erop wijzen blijf dan tenminste twee weken thuis en raadpleeg direct uw huisarts
  • Kijk tevens ook op de website van het RIVM voor meer informatie over het coronavirus en vooral om verspreiding zo veel mogelijk tegen te gaan.
Een vriendelijke virusvrije groet,
Uw team van Nela Ramirez Tandprothetiek & Dimitri van Hezik Tandtechniek.